Hej!
Lars Virdeby här, bröllopsfotograf med hela Sverige som arbetsfält.
Som bröllopsfotograf fotograferar jag förlovade par och deras bröllopsberättelser. Utan att lägga till eller dra ifrån fångar jag ögonblicken från en utav den viktigaste händelsen i deras liv – bröllopet.

Men hur pass eviga är ögonblicken och är det inte lätt att glömma med tiden? Med mina kameror fångar jag som bröllopsfotograf ögonblick, ögonblick som blir till bilder och en bild säger mer en tusen ord. Hundratals av dessa ögonblick blir tillsammans en berättelse, en berättelse som hjälper er att minnas tillbaka till er stora dag, för er, familjen, släkten och vänner. När bröllopstårtan är uppäten och sista skålen är tagen finns det otaliga ögonblick att tänka tillbaka på då man vaknar upp morgonen därpå. Alla gäster som kom, de fina dekorationerna på borden, den goda maten, alla vackra och roliga tal och inte minst alla tårar, ögonblick som tillsammans skapar en berättelse.

Som bröllopsfotograf har jag förmånen att få följa med på de mest fantastiska bröllop, från det lilla till det stora, från det lantliga till det stadsnära och det regniga till det soliga men alla med samma innehåll, glädje, skratt, tårar, ömhet och en massa kärlek. Den tid jag tillbringar tillsammans med brudparet, korta som lite längre stunder under dagen, vill jag ska bli roliga, känslomässiga och lyckliga stunder, bröllopsfotografering är helt enkelt fantastiskt både för brudparet och bröllopsfotografen.

Att välja bröllopsfotograf handlar om tillit, magkänsla och erfarenhet. Tillit och magkänsla är något jag hoppas kunna förmedla till Er, erfarenhet vet jag med säkerhet att jag har. Jag följer er under hela dagen för att kunna återberätta de viktigaste ögonblicken från Er dag och inte bara en kortare porträttfotografering. Jag utgår ifrån Stockholm men reser gärna runt i Sverige om jag får förtroendet att vara Er bröllopsfotograf.

Jag hoppas att ert besök här på min hemsida inte bara ska ge er den information ni söker om bröllopsfotografering utan också inspiration och glädje genom att titta på bilder i min portfolio från tidigare bröllop. Vill ni sedan så berättar jag gärna mer hur jag kan hjälpa till att skapa er berättelse från en utav de viktigaste och mest betydelsefulla dagarna i era liv, er bröllopsdag.